Cautare

673 de rezultate pentru "telefonie fixa" (3.06 secunde)
Participantii straini la Summitul NATO din Bucuresti, care au utilizat reteaua Cosmote pentru a comunica in roaming pe durata sederii lor in Romania, au contribuit la cresterea traficului de voce, GPRS si SMS, pe acest segment, in perioada 2 - 4 aprilie a.c., se arata intr-un comunicat de presa al acestui operator de telefonie mobila.
Incepand cu data de 16 iunie a.c., Cosmote reduce cu pana la 40% tarifele aplicate apelurilor realizate din Romania catre destinatii internationale, pentru toti abonatii sai, se mentioneaza intr-un comunicat de presa al operatorului de telefonie mobila.
Acesta beneficiaza de conectare web mai rapida decât predecesorul sau, este prevazut cu jocuri si mesagerie instant, iar pretul sau este subventionat de mai multi distribuitori de telefonie mobila, multi dintre acestia dorind sa atraga noi utilizatori.
La începutul lunii septembrie, ministerul a programat o întâlnire cu operatorii de telefonie mobila, pentru a gasi o rezolvare si a lua masuri drastice împotriva apelantilor care folosesc telefonul mobil pentru solicitari false la 112.
Romtelecom va fi noul operator de telefonie mobila din România, fiind desemnat saptamâna trecuta drept câstigator al licitatiei pentru noua licenta de comunicatii mobile, informeaza organizatorul licitatiei, Autoritatea Nationala pentru Reglementare în Comunicatii si Tehnologia Informatiei (ANRCTI).Printre firmele care au pierdut aceasta licitatie se afla si Compania Nationala Posta Româna.„Pentru ca acordarea acestei licente a stârnit numeroase controverse, ANRCTI va controla cu atentie îndeplinirea conditiilor din licenta si respectarea obligatiilor asumate.
Însusi coloristica fetelor acestui model de telefon, argintie si roz, ne duce cu gândul la mediul rece al afacerilor, respectiv la viata roz, privata", a adaugat Maria-Raluca Pascu, directorul de marketing si PR al WND Telecom Distribution.  ANC vrea scaderea tarifelor la telefonia mobila Autoritatea Nationala de Comunicatii (ANC) a propus joi, 20 noiembrie, impunerea de obligatii de orientare de costuri în sarcina tuturor celor cinci operatori de telefonie mobila, respectiv reducerea tarifelor de interconectare, ceea ce ar duce la o scadere a facturilor în urmatorii trei ani.Potrivit presedintelui ANC, Liviu Nistoran, tarifele de interconectare ale operatorilor de telefonie mobila Orange si Vodafone vor scadea de la 1 ianuarie 2009 de la 6,4 eurocenti la 5,03 eurocenti.
Potrivit primarului localitatii Independenta, Cristea Gascan, una dintre problemele cu care se confrunta locuitorii comunei este lipsa semnalului de telefonie mobila. "Cu toate ca avem retele de telefonie mobila, Orange si Cosmote, amplasate la intrare in comuna, cei 1.
Volumul traficului de voce in retelele publice fixe de telefonie a inregistrat, in 2008, o crestere de 22%, la aproape 10 miliarde de minute, comparativ cu circa 8,2 miliarde in 2007, potrivit unui raport al Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii (ANCOM).
Adrian Seceleanu) Peste 200 de persoane, conform datelor Orange Romania, au participat in complexul comercial Baneasa din Bucuresti la evenimentul de lansare al celui mai recent smartphone Apple, iPhone4S, de liderul pietei locale de telefonie mobila.
La inceputul lui 2010, un sondaj al Organismului autoritatilor europene de reglementare in comunicatii electronice (OAREC) a identificat cazuri de blocare si taxare suplimentara in cazul serviciilor de telefonie prin internet (VoIP) din partea unor operatori de telefonie mobila din Austria, Germania, Italia, Olanda, Portugalia si Romania.
Clientii Orange vor putea sa achite calatoria cu metroul prin SMS Clientii Orange Romania vor putea sa achite, de luni 30 Ianuarie 2012, calatoriile cu metroul prin transmiterea de mesaje scrise (SMS) la numarul 1700, costul unei calatorii fiind de 0,5 euro, a anuntat operatorul de telefonie mobila.
Studentii de la ASE, clienti ai Orange, isi pot afla notele prin SMS Orange Romania, cel mai mare operator local de telefonie mobilă, a incheiat un parteneriat cu Academia de Studii Economice (ASE) prin care ofera studentilor posibilitatea de a afla notele obtinute la examene prin SMS, imediat dupa ce au fost afisate pe pagina personala.
Principalii operatori de telefonie mobila din Romania (Orange, Vodafone si Cosmote) au facut retusari fine asupra abonamentelor, asa incat actualii abonati, dar mai ales potentialii clienti, merita sa faca o trecere in revista si sa cantareasca noile oferte.
Vodafone, cel mai apropiat rival pe piata locala de telefonie mobila,permite din luna februarie a acestui an testarea serviciilor 4G pe doua modele de telefoane inteligente, Samsung Galaxy SIII LTE si HTC One SV LTE, in 17 magazine din cele 10 orase aflate sub acoperirea retelei 4G.
Ce se ascunde in spatele ofertelor de "convorbiri nelimitate" lansate de operatorii de telefonie mobila Operatorii de comunicatii mobile au lansat recent oferte cu minute si SMS-uri nationale nelimitate, ascutind la extrem lupta pe piata locala de telefonie mobila.
STS, a explicat, marti seara, ca rolul structurii de telecomunicatii este de a prelua coordonatele primite de la celula operatorului de telefonie mobila si de a le transmite mai departe serviciilor de interventii.
Specialistii vorbesc si despre o responsabilitate evidenta a retelelor de telefonie mobila, care nu au suficiente amplificatoare de semnal in teritoriu, in asa fel incat sa nu mai existe caderi de frecventa si imposibilitatea apelarii in zone geografice dificile.
In acest sens, mai multe companii de telefonie mobila ofera, de cativa ani incoace, posibilitatea bucurestenilor de a se loga gratuit la retele cu puncte de acces la internet wireless (Wi-FI)!
Suna la 118.932 - serviciul Informatii in limba romana si la 118300 - serviciul Informatii in limba maghiara si afli oricand, de oriunde, oricate numere de telefon sau fax pentru persoane fizice sau juridice din orice retea de telefonie din Romania!
Un cititor al observatorulph.ro a dezvaluit cum, in urma unor negocieri cu reprezentantii Orange, a reusit sa obtina un abonament avbantajos, care nu este disponibil, oficial, in oferta companiei de telefonie mobila.
google-analytics.com